[CPT Choice]
 • ESE International

  The Solution for Safety and Evacuation

  De totaalleverancier op het gebied van Evacuatie, Bedrijfshulpverlening en EHBO.


  Bekijk ons assortiment
 • Contact opnemen

  Wij proberen u via onze website zo goed mogelijk te informeren over onze producten en diensten. Heeft u desondanks toch nog vragen of wenst u een bezoek van onze accountmanager?

  Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag.

  Neem contact met ons op
[Onze markten]

Onze markten

ESE International is de totaalleverancier op het gebied van evacuatie. Naast ons uitgebreide assortiment in evacuatie middelen helpen wij u ook graag met het zoeken naar de juiste oplossing. In iedere organisatie of bedrijf zijn er BHV’ers nodig die hulp verlenen bij ongewenste gebeurtenissen die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen. Door de eigen productie van o.a. verbandmiddelen, verbandtrommels en rugtassen leveren wij u naast kwaliteit ook een breed assortiment op het gebied van Eerste Hulp Bij Ongevallen. ESE International biedt een uitgebreid aanbod op het gebied van PBM's en werkkleding.

[CPT Intro]

Wat is Resc-Q-assist?

Resc-Q-assist is een nieuw eerste hulp- en redding systeem, dat de hulpverlener in geval van nood ondersteunt bij het geven van eerste hulp. Het biedt diagnostische hulp met een kleurenwijzer die de BHV’er laat zien wat hij of zij moet doen bij welk ongeval. De kleuren combineren met de kleuren in de verbandtrommel. Zo gebruikt de hulpverlener altijd de juiste verbandmiddelen.

RescQ Assist
[CPT Assortment Highlight]

Een greep uit ons assortiment

Op zoek naar een Resc-Q-assist, een Evac Chair MK4 of Verbandmiddelen?
ESE International B.V. heeft een groot assortiment aan diverse hulpmiddelen. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Bekijk het assortiment
 • Nieuw: Personaliseren van uw verbandkoffer
  27 mei

  Nieuw: Personaliseren van uw verbandkoffer

  ESE International BV heeft nu een eigen Industriële vlakbed printer. Hierdoor kunnen wij uw verbandkoffer personaliseren met  b.v. uw logo, tekst of wat u wenst.

  Voordelen: Wit en 4 kleuren worden direct achter elkaar geprint ( of andersom). U kunt door het personaliseren van uw producten speciale acties (snel) uitvoeren.

  Printen van producten op aanvraag, ( minimaal 10 stuks), waardoor geen grote bedrukte voorraden meer nodig zijn. Keuze in verschillende opmaak zijn mogelijk.

  Bijvoorbeeld:

  Bedrukken van een logo
  Bedrukken van een geheel drukvlak
  Eigen indentiteit en uitstraling


  Nieuwsgierig? Bel ons even of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
  Lees meer
 • Nieuwe Evac+Chair: 800 NARROW
  16 mei

  Nieuwe Evac+Chair: 800 NARROW

  De Evac+Chair 800 NARROW is onze nieuwste evacuatiestoel.

  Lees meer
 • Nieuwe Website ESE International B.V.
  01 april

  Nieuwe Website ESE International B.V.

  Sinds kort heeft ESE International een nieuwe webwinkel!

  Lees meer